Contact

Restaurant Lotus is gevestigd in winkelcentrum Sterrenburg in Dordrecht. Het restaurant is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Gratis parkeergelegenheid is ruimschoots aanwezig.

Restaurant Lotus
P.A. de Kokplein 172
3318 JW Dordrecht

078-6171612

info@lotusdordrecht.nl

Reserveringen voor de dag zelf kunnen uitsluitend telefonisch geplaatst worden. Wilt u svp bij uw reservering uw speciale wensen doorgeven bijv kinderstoel, kinderwagen, rolstoel, verjaardag of tafel bij het raam? Wij doen ons best om aan uw voorkeur voor bepaalde tafels te voldoen. Dit is helaas niet altijd mogelijk. Graag vragen we hiervoor uw begrip.

Regels vanaf 1 juli

  1. TWEE ZITTINGEN Vanwege 1,5 meter afstand en beperkte zitplaatsen werken we met 2 zittingen17:00 t/m 19:00
    19:15 t/m 21:30
  2. . RESERVEREN VERPLICHT U kunt alleen bij ons terecht wanneer u van te voren heeft gereserveerd
  3. AFSTAND 1,5 METER Max. 2 personen aan 1 tafel, bij 3 of meer personen moet er 1,5 meter worden gehandhaafd, tenzij de personen van 1 huishouding zijn
  4. GEZONDHEIDSCHECKLIST Vooraf zullen wij een vragenlijst met u doornemen dat van belang is voor uw bezoek in het restaurant
  5. HANDEN WASSEN Vriendelijk vragen wij u bij binnenkomst uw handen te wassen of te desinfecteren
  6. BETALEN Betaal zoveel mogelijk contactloosBelangrijk om te melden: wij zorgen ervoor dat ons restaurant zoals tafels, stoelen, menukaarten, pennen, etc. regelmatig wordt gedesinfecteerd.

Bericht sturen

    Ik accepteer de algemene voorwaarden